Следвайте ни: facebook  twitter

 • Счетоводство
 • j0401027
 • accounting

Защо аутсорсинг

Какво представлява аутсорсингът? Това е концепция за взимане на вътрешни функции на дадена компания и предоставянето им за изпълнение от външна компания.Светът на предоставянето на услуги се променя с бърза скорост. Предлагаме ви да изпитате ползите от прехвърлянето на счетоводните си задължения към нас. Аутсорсингът на услуги в тази сфера в световен мащаб придобива все по-голяма популярност, защото е изгоден и за двете страни – и за доставчиците, и за получателите на услугата. По-долу може да намерите и едни от основните предимства на аутсорсинга:

 • Концентрирате се върху други бизнес приоритети
 • Автоматизирате сложни и обемни операции
 • Спестявате средства
 • Имате достъп до висококвалифицирани специалисти
 • Създавате конкурентно предимство
 • Спестявате време от неангажирането със счетоводни проблеми
 • Освобождавате се от управляването и координирането на допълнителен персонал във вашата фирма
 • Не се тревожите, че не сте информирани, относно настъпили промени в нормативната уредба

Фокусиране върху основните бизнес процеси

Компаниите обикновено прехвърлят счетоводните си задължения на друга компания, за да намалят разходи и да трансферират отговорности. Това позволява на мениджмънта да се концентрира върху важните си задачи и води до намаляване на разходите на компанията. Набирането, управлението и обучението на персонал може да се превърне в бреме за по-малките фирми. За да си спестите това, просто се доверете на специалистите в областта на счетоводството и финансите, без да се налага да изплащате заплати.

Подобрение на продуктивността

Подобрение на продуктивността се наблюдава в основните звена на вашата фирма. Когато всички усилия са насочени към основните проекти, естествено се покачва производителността на екипа. Така получавате висококачествени услуги от нас и подобрена резултатност за вас.

Максимизиране на приходите при минимална цена

Разходите за труд и работна заплата не са единствените, които ще спестите. Специализираните фирми за счетоводство работят с професионален софтуер, който изисква заплащането на абонамент и лицензионни такси. Допълнително се заплащат и абонаменти за счетоводна литература и актуализации на нормативната уредба. Това може да се окаже значително перо в бюджета ви. Спестете си тези разходи и главоболия, като сключите договор със счетоводна къща.

Можете да си позволите прехвърлянето на счетоводните задължения на друг. Това не е излишен лукс, а разумно решение. Повече за нашата ценова политика може да прочетете тук.

За контакт

"ВИЕЛДИ КОНСУЛТ" ООД
гр. София, ул. "Бяло поле" 17, секция C, офис 2
ЕИК: 175439927

моб. 0888601488
моб. 0898492560
skype: vld_consult

виж още данни

Обмяна на валута

Convert 

into

  

Календар

«  АВГУСТ 2023  »
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Вход